BAKGRUND

På rätt spår! Upprinnelsen till Eko-Salva är en ren tillfällighet. En studieuppgift att ta fram en vetenskaplig artikel i kombination med flera bekantas fantastiska erfarenhet av grankådsalva, ledde in på detta spår. Den vetenskapliga artikeln visade sig innehålla revolutionerade fakta om kådans positiva inverkan. 

Men kvalitén på salvorna som andra tillverkare saluförde var mycket ojämn. Någon hade en stark tjärdoft, en annan var stenhård, den tredje hade en stark doft av bergamottolja. Man uppgav inte ursprungsland och det saknades riktig innehållsförteckning på flera. Ingen, förutom ett finskt företag, angav procenten grankåda i sina produkter. Detta, samt avsaknaden av ett ekologiskt alternativ, var startskottet för Eko-Salva

En doft av gran..

Grankådsalvan har en svag doft av gran. Den har absolut inga tillsatta doftämnen. Salvan tillverkas med stor omsorg och grankådan hanteras mycket varsamt.

Den allra bästa hudsalvan/hudoljan

Ambitionen är hög! Att tillverka och dela med sig av en produkt som gör skillnad. Hur gör man då? Jo...man utgår från sina egna djur. Vi har då kommit fram till att kombinationen oliv och solrosolja med den grankådan, är ett recept som passar de allra flesta.


-Produkt med huvudsaklig användning för djur